Gent maakt werk van versterkingen

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 20 reacties
Gent maakt werk van versterkingen
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

De centrale verdediger Ante Puljic zal niet de enige inkomende transfer worden bij AA Gent. De Buffalo's maken werk van nog een aantal versterkingen, dat meldde Mircea Rednic ons vandaag.

Sander De Graeve in Gent

Door het wegvallen van doelman Frank Boeckx, die een nieuwe club moet zoeken, is Gent op zoek naar een doelman. "We zijn aan het onderhandelen met een Belgische en een buitenlandse keeper", aldus Mircea Rednic. "Bij de buitenlandse doelman zijn de onderhandelingen het verst gevorderd."

Verder wil Mircea Rednic nog een aanvaller. De huidige spitsen voldoen niet. Rodgers Kola kreeg al de boodschap om te vertrekken. "We praten momenteel met drie aanvallers. De aanval is onze zwakte momenteel. Als ik de kwaliteiten van onze drie spitsen optel, kom ik aan één goeie aanvaller. Individueel is het te weinig."

"Als ik de kwaliteiten van onze drie aanvallers optel, kom ik aan één goeie spits"

Hij is tevreden met de komst van Ante Puljic, de nieuwe centrale verdediger. "Hij heeft snelheid en is erg sterk met het hoofd. Ik zag hem op video in wedstrijden tegen goeie ploegen. Hij gaat een aanwinst zijn voor onze defensie. We hadden nog een snelle verdediger nodig."

In dat profiel paste eerder enkel Nahayo. "Ik ben heel erg tevreden over Nahayo. Toen ik aankwam wist ik niet wat voor een speler hij was en de geluiden die ik hoorde waren enkel negatief. Ik trof een speler aan zonder vertrouwen en vooral zonder steun. Hij is één van de beste nu."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties