Donk en co doen slechte zaak in Turkse titelstrijd

Ook in Turkije staat er voetbal op het programma tijdens de feestdagen. Vrijdagavond kwam kwam onder meer Kasimpasa in actie, maar de club van voormalige Club Brugge-speler Ryan Donk deed geen al te beste zaak in de titelstrijd.

Kasimpasa moest al na een kwartier spelen achtervolgen tegen Akhisar Belediyespor, nadat Bruno Mezenga de openingstreffer tegen de netten prikte. De thuisploeg leek even aangedaan, maar voor rust hingen de bordjes toch weer in evenwicht via Büyük.

In de slotfase barstte de wedstrijd helemaal open. Niasse en Özer maakten er voorbije het uur in twee minuten tijd 1-3 van, maar opnieuw Büyük bracht zijn team opnieuw in de race. Puntengewin zat er echter niet meer in, Niasse legde de 2-4-eindstand vast.