Voorzitter Beerschot Wilrijk: "Supporters nog meer betrekken"

Voorzitter Beerschot Wilrijk: "Supporters nog meer betrekken"
Foto: © SC

Beerschot Wilrijk begint als souverein leider aan de terugronde in de eerste provinciale Antwerpen. Voorzitter Eric Roef is tevreden van de voorbije maanden.

"We zitten op schema halfweg de competitie. Het zijn cijfers waar we vooraf hadden voor getekend", aldus Roef op de website van de club. "Daarenboven hebben we ook de commerciële activiteiten kunnen uitbouwen op fenomenale wijze."

KFCO Wilrijk weegt volgens de voorzitter voldoende in het nieuwe project: "We wilden onze naam, kleuren en locatie ten allen tijde behouden. Die eerste twee zaken zitten volledig vervat in de huidige situatie met de nieuwe naam en de geel-blauwe kleuren bij uitwedstrijden."

"Dat we voor de thuiswedstrijden moeten uitwijken naar het Olympisch stadion is een gevolg van het succes en daar heeft niemand van het 'oude' bestuur problemen mee."

En of er dan nog iets is wat nog beter kan in 2014? "We willen de supporters nog meer betrekken bij het reilen en zeilen van onze club. Op alle vlakken", besluit de voorzitter van Beerschot-Wilrijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties