Coucke: "Lang geleden dat ik op de Heizel was"

Coucke: "Lang geleden dat ik op de Heizel was"
Foto: © SC

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

KV Oostende ontvangt vanavond KRC Genk in de Cofidis Cup. Marc Coucke wil echter geen mirakels vragen van zijn troepen. "Ik ben tevreden met een 3-0, hoor."

Cédric De Volder in Oostende

KV Oostende en KRC Genk hopen vanavond aan de Belgische kust beter te doen dan het scoreloos gelijkspel van enkele weken geleden in de Cristal Arena. De inzet is dan ook niet min. De winnaar stoot door naar de halve finales van de Beker en krijgt de gouden plak in het vizier.

Ook Marc Coucke gelooft - net als gans Oostende overigens - dat een nieuwe stunt in de maak is. De zakenman verwijst dan ook graag naar de 4-0-pandoering die de Limburgers in november jongstleden kregen aangesmeerd. "Maar ik wil niet te veel druk op de schouders van onze spelers leggen. Ik ben al tevreden met een 3-0, hoor." (lacht)

"Af en toe kan er een uitschieter bij"

"Het is trouwens lang geleden dat ik nog eens op Heizel was", voegt de voorzitter van KVO er met een kwinkslag aan toe. "En nu eventjes serieus. Waarom zit er geen nieuwe overwinning tegen KRC Genk in? Het doel van onze club is dan wel uitgroeien tot een stabiele eersteklasser, maar af en toe kan daar wel een uitschietertje bij."

Voetbalkrant.com was aanwezig tijdens 'The State Of The Weireldploegsje'. De komende dagen laten we Marc Coucke dan ook aan het woord over zijn ambities met de club en met het stadion van The Kustboys.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties