AS Roma doet wat het moet doen

Caroline Tonnelier
| 2 reacties

AS Roma behaalde in eigen huis een ruime 3-0 zege tegen degradatiekandidaat Livorno. De Romeinen blijven sowieso tweede na deze overwinning.

Bij de thuisploeg startte onze landgenoot Nainggolan op de bank. De Rode Duivel viel in de tweede helft nog in voor Pjanic. Ook Totti kreeg een invalbeurt. Intussen was de wedstrijd al gespeeld. Aan de pauze had AS Roma immers al een veilige voorsprong bijeengevoetbald.

Destro zorgde voor de vroege voorsprong voor de thuisploeg, op aangeven van Gervinho. In de 36e minuut maakte Strootman er 2-0 van, een stand die ook aan de rust op de borden stond. In het slotkwartier zorgde Ljajic tegen een onmachtig Livorno, dat negentiende staat in de Serie A, voor de zware 3-0 cijfers.