Reactie Preud'homme: "We hadden match moeten beslissen"

Robby Morren
Robby Morren
| 73 reacties
Preud'homme: "We hadden match moeten beslissen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michel Preud'homme was bijzonder boos na afloop van de wedstrijd. Toen Lierse de gelijmaker scoorde ging hij naast de lijn helemaal uit zijn dak en werd hij nog naar de tribune gestuurd.

Robby Morren in Lier

Tijdens de persbabbel was de oefenmeester alweer gekalmeerd. "Wij begonnen niet goed aan de wedstrijd, we maakten te weinig tempo en we konden Lierse niet veel pijn doen. Vanaf de dertigste minuut kwamen we eindelijk meer in ons ritme. Als Club Brugge moet je zelf het tempo bepalen in deze wedstrijd en dat hebben we niet genoeg gedaan in de eerste helft."

Wel goed tijdens tweede helft

"Tijdens de rust heb ik nog eens herhaald wat moest gebeuren. In de tweede helft hebben we het wel heel goed gedaan. We speelden op een hoger tempo en zetten hoger druk naar voor. Op dat moment speelden we de wedstrijd die we moeten spelen en we klommen op voorsprong. Daarna hadden we nog verschillende kansen om een tweede goal te scoren en daar hadden we de wedstrijd moeten beslissen."

"Zolang het 0-1 blijft, weet je dat de tegenstander nog iets zal proberen om een punt te redden.  Ze hebben dat gedaan met veel wil en veel kracht. We moeten onszelf verwijten dat we geen tweede goal hebben gescoord."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties