Reactie Vossen: "Als God de Vader het wil, zal het keren"

Robby Morren
Robby Morren
| 13 reacties
Vossen: "Als God de Vader het wil, zal het keren"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De crisis in Genk is compleet na de nederlaag tegen AA Gent. Ook Jelle Vossen lijkt het niet meer te weten. "Als God de Vader het wil, zal het keren", vertelde hij.

Door Robby Morren

Jelle Vossen trekt zich de huidige situatie hard aan. De aanvoerder zag zondag dat zijn ploegmaats er vol voor gingen, een gebrek aan inzet was niet de oorzaak van de nieuwe nederlaag. 

“We wilden heel fel beginnen en Gent snel onder druk zetten. De intentie was om meer verticaal te spelen in de beginfase en zo het publiek erachter te krijgen. In plaats van op voorsprong te komen, kwamen we snel op achterstand. We zijn blijven proberen en we kwamen heel verdiend gelijk. Toch moesten we met 1-2 de rust in en dat was toch wel een opdoffer."

"Er is maar één oplossing en dat is keihard blijven werken"

“We hadden goede moed om het tij te keren in de tweede helft en dan kreeg ik al snel een goede kans met mijn kopbal. Ik denk dat Sels zelf niet weet hoe hij die bal uit zijn doel hield. Je ziet dan dat het gewoon echt niet meezit. Ik zou die bal de volgende keer op dezelfde manier koppen en ik ben er zeker van dat het 9 van de 10 keer doelpunt zou zijn", doet Vossen zijn relaas.

“We kunnen wel zeggen dat het beter was dan vorige week en dat we niet verdienden te verliezen en dat het niet meezit maar we verloren wel weer, dat is de realiteit. Er is maar één oplossing en dat is keihard blijven werken en blijven doorgaan. Als God de Vader het wil, dan zal het ooit wel keren. Het gaat nu al 2 maanden op deze manier gaat.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties