Zaakwaarnemer herhaalt: "Chadli blijft bij Tottenham"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
Zaakwaarnemer herhaalt: "Chadli blijft bij Tottenham"
Foto: © SC

Volgens de laatste geruchten bestaat de kans dat Nacer Chadli de komende maanden voor Everton gaat spelen. "Maar in principe blijft Nacer gewoon bij Tottenham Hotspur", aldus zaakwaarnemer Daniël Evrard aan Voetbalkrant.com

Chadli maakte afgelopen zomer de overstap naar de Premier League, maar tot dusver heeft hij het vrij moeilijk om zich helemaal door te zetten bij Tottenham. De flankspeler speelde in het begin nauwelijks, mede door een blessure.

"Akkoord met Tottenham om te blijven tot einde seizoen"

Sinds december kwam de Rode Duivel met mondjesmaat meer aan spelen toe, is een vertrek nu dan wel aan de orde? “Het is in principe niet voorzien dat Nacer in januari nog vertrekt bij Tottenham”, liet zaakwaarnemer Daniël Evrard weten aan onze redactie.

De kans is groot dat Chadli dus het seizoen uitdoet op White Hart Lane, al bestaat er nog een waterkans dat daar toch nog verandering in komt. “Het is nu nog even afwachten. Morgen of overmorgen zal het wellicht definitief zijn, voorlopig is er een akkoord met Tottenham dat Nacer tot eind dit seizoen bij hen blijft”, besluit Evrard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties