Reactie Jorgensen na rentree in basis: "Ben in Brugge om te voetballen, hé"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Jorgensen na rentree in basis: "Ben in Brugge om te voetballen, hé"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michel Preud'homme toverde in de Cristal Arena met Jesper Jorgensen een wit konijn uit zijn hoed. De Deen nam de plaats in van Victor Vazquez. "Ik ben blij dat ik nog eens een wedstrijd kon vervolmaken tegen een topteam."

Cédric De Volder in Genk

Jesper Jorgensen liet zich vanaf de eerste minuut voelen op het blauw-zwarte middenveld. De Deen was één van de dragende krachten bij Club Brugge. Maar waarom stond hij de voorbije weken niet tussen de krijtlijnen?

"Getoond dat ik in basiself hoor"

"Ik heb geen uitleg gekregen van de coach", aldus Jorgensen. "Maar journalisten zijn toch zo slim. Weten jullie het dan zelf niet? (lacht) Ik ben echter tevreden met mijn prestatie. Ik besef dat de coach een pak knopen moet doorhakken en ik respecteer die keuze dan ook, maar ik heb vandaag getoond dat ik in de basiself hoor."

Club pakte de voorbije weken zes op zes tegen RAEC Mons en KRC Genk. "Ik ben natuurlijk blij met die cijfers", besluit de middenvelder. "Maar ik ben natuurlijk ook opgetogen over het feit dat ik nog eens een wedstrijd kon vervolmaken tegen een topteam."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties