The Special One wil weer samenwerken met de nog specialere

The Special One wil weer samenwerken met de nog specialere
Foto: © SC

José Mourinho heeft schrik van de fratsen van Mario Balotelli. De coach van Chelsea verklaart zelfs openlijk zijn liefde voor de Italiaanse spits en wil deze zomer eens proberen of hij hem niet kan losweken bij AC Milan.

Bij Inter had Mourinho de toen nog heel jonge Balotelli al eens onder zijn hoede. "Balotelli zit op dit moment bij een grote club, maar je weet niet wat de toekomst brengt. AC Milan wil zijn beste spelers behouden, ze willen hun beste Italiaanse spelers niet laten vertrekken. Maar Mario heeft eerder al in Engeland gespeeld", probeert The Special One een gaatje te vinden om hem te overtuigen.

"Ik word geen trainer van AC Milan of van de Italiaanse nationale ploeg, maar Mario is een goede jongen en hij is een speler waar ik graag opnieuw mee zou willen werken", is Mourinho duidelijk in een gesprek met Yahoo. "Natuurlijk zou ik graag opnieuw onder Mourinho willen spelen. Tijdens onze eerste dagen samen bij Internazionale hadden we wat problemen, maar daarna kregen we respect voor elkaar. We hebben nu een echte vriendschap."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties