Ibracadabra-show in Corsica

Caroline Tonnelier

PSG heeft op het veld van Bastia een eenvoudige zege gehaald, met dank aan Zlatan Ibrahimovic. De Zweed was goed voor een doelpunt en twee assists.

Het was niet lang wachten op het eerste hoogtepunt van Ibrahimovic. Na amper vijf minuten opende hij al de score, meteen zijn honderdste treffer in een officiële wedstrijd voor PSG. Nog voor de eerste helft halfweg was, had de koploper al een comfortabele 0-2 voorsprong uitgebouwd. Na een heerlijke assist met de hak van Ibrahimovic klopte Lavezzi doelman Leca.

Bastia probeerde na de pauze nog iets terug te doen, terwijl PSG best tevreden leek met de 0-2. Toch kwamen de Parijzenaren er af en toe nog eens uit en een van die acties leverde nog een derde doelpunt op. Ibrahimovic was opnieuw de aangever en Lavezzi de afwerker van dienst.