Reactie "Amper twee punten voorsprong, dat is heel weinig."

Tamara Vereecken
| 6 reacties
"Amper twee punten voorsprong, dat is heel weinig."
Foto: © SC

Niet echt veel spelers van Standard wilden reageren na de wedstrijd. Invaller Yanis Mbombo deed dat wel en gaf aan dat iedereen heel erg teleurgesteld was bij de Rouches. Standard begint namelijk met amper twee punten voorsprong aan deplay offs.

Tamara Vereecken in Beveren

Door de winst van Club Brugge en Anderlecht werd Standard de verliezer van het weekend in de hoogste regionen. “We hebben hier echt punten verloren vandaag, iedereen was heel erg teleurgesteld in de kleedkamer. We vatten de play offs nu aan met amper twee punten voorsprong, dat is heel weinig.”

De tweede helft speelde Standard goed, maar voor de rust waren de Rouches erg zwak. “De eerste helft ontbrak het ons aan agressie. We hadden ze onmiddellijk bij de keel moeten grijpen maar dat deden we niet. Integendeel, we lieten ons verrassen door dat doelpunt. Na de rust hebben we dan echt de goal nagejaagd, maar eentje was niet genoeg. ”

Standard stond van begin tot einde van de reguliere competitie aan kop en dus geven ze de titelambities uiteraard niet op. “Om kampioen te worden moet je knokken, die kans krijg je niet elk jaar.  We zullen wel zien wat er gebeurt maar we gaan er alles aan doen om die titel binnen te halen. We spelen nu nog tien finales, het kampioenschap begint eigenlijk nu.” En Mbombo hoopt daar zelf ook nog meer speelkansen te krijgen. “Ik was blij dat ik mocht invallen, ik hoop dat ik me tijdens de play offs nog meer kan tonen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties