Liverpool-coach tempert vreugde: "Denk nog niet aan titel"

Leander Mespreuve
| 0 reacties
Liverpool-coach tempert vreugde: "Denk nog niet aan titel"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wie dit seizoen een abonnement heeft op Anfield Road mag zich gelukkig prijzen. De troepen van coach Brandan Rodgers hakten vanmiddag Tottenham in de pan met 4-0 en staan zo op kop in de Premier League. Toch wil men in Liverpool nog niet luidop over de titel praten.

“Ik denk nog niet aan de titel. De supporters mogen luidop dromen, maar wij moeten realistisch blijven. Ik moet ervoor zorgen dat mijn team blijft presteren en in optimale omstandigheden naar de volgende wedstrijd kan toeleven. Daarna zien we wel waar we eindigen”, aldus een realistische Rodgers tegen Sky Sports.

Bij de thuisploeg scoorde de onvermijdelijke Luis Suarez. Henderson, Coutinho en een own-goal van Kaboul zorgden voor de 4-0 eindstand.Volgende week gaat Liverpool op bezoek bij West-Ham United.

Bij Tottenham viel Jan Vertonghen geblesseerd uit, kreeg Chadli een basisplaats van coach Sherwood en moest Dembele tevreden zijn met een rol als invaller. Ook zij konden niet verhinderen dat Liverpool de drie punten thuishield en zo de koppositie veroverde in Engeland. Tottenham blijft op een zesde plaats steken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties