Liverpool vernedert Chadli en co

Jordy Ferket
| 8 reacties

Liverpool heeft Tottenham deze middag vernederd. Het werd maar liefst 4-0. Bij Tottenham stonden Chadli en Vertonghen in de basis. Die laatste moest het veld al snel geblesseerd verlaten. Mignolet stond weer tussen de palen bij Liverpool. Zij staan nu op kop in de Premier League.

De wedstrijd begon perfect voor thuisploeg Liverpool. Na amper twee minuten kwamen ze op voorsprong. Tottenham-verdediger Kaboul verschalkte zijn eigen doelman. Halfweg de eerste helft was het weer prijs. Topspits Luis Suarez verdubbelde de score: zijn 29ste doelpunt in de Premier League en tegelijk ook een clubrecord. Alweer zag de defensie van Tottenham er niet al te best uit. Met een 2-0-stand gingen de spelers ook rusten.

Tien minuten na de rust scoorde Liverpool nog een keer. Coutinho plaatste het leer van buiten de baklijn piekfijn in de onderhoek. Spurs-doelman Lloris moest zich een derde keer omdraaien. De blamage was nog niet compleet voor Tottenham. Het werd ook nog 4-0 na een fraaie vrije trap van Henderson.

Vertonghen verlaat geblesseerd het veld

Rode Duivel Jan Vertonghen moest het veld na 24 minuten geblesseerd verlaten. Chadli speelde de hele wedstrijd. Dembele viel in met nog een halfuur op de klok. Bij Liverpool stond Mignolet natuurlijk weer tussen de palen. Zijn ploeg staat aan de leiding in de Premier League: twee punten voor op Chelsea.