Blauw-zwarte flop is nu 4 à 6 miljoen waard

Timothy Collard
Timothy Collard
| 25 reacties
Blauw-zwarte flop is nu 4 à 6 miljoen waard
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eerder deze week maakte hij nog deel uit van ons lijstje met spitsen dat het niet kon waarmaken in België, maar wel het mooie weer maakt in het buitenland. Wel, de kans is groot dat Stefan Scepovic over enkele maanden een mooie transfer realiseert.

Scepovic stond tijdens het seizoen 2010-2011 op de loonlijst bij Club Brugge. In het Jan Breydelstadion kon de Servische aanvaller zich echter nooit doorzetten. Na amper één seizoen verliet hij ons land via een achterpoortje.

Na een Israëlisch avontuur en een tussenstop in zijn vaderland bij Partizan ging Scepovic aan de slag bij Sporting Gijon. Bij de huidige nummer vier uit tweede klasse ontpopte de spits zich tot een heuse doelpuntenmachine. Hij zette de netten reeds 21 keer bol in 30 wedstrijden.

"In Spanje kunnen enkel Real en Barça hem halen"

Volgens Manuel Rosety, Gijon-volger bij het Spaanse sportblad AS, staat er Scepovic een mooie transfer te wachten. “Hij verbeterde nu al het record van David Villa, die hier in één seizoen 20 doelpunten maakte en daarna naar Real Zaragoza vertrok”, klinkt het bij Sport/Voetbalmagazine.

“De meeste trainers uit eerste klasse volgen hem en er passeerden hier ook al scouts uit de Premier League en de Ligue 1. Gijon maakt zich sterk dat het tussen de 4 en de 6 miljoen euro voor hem kan krijgen. In La Liga kunnen alleen Real Madrid en Barcelona zo’n bedrag neerleggen, maar dat niveau heeft hij uiteraard niet”, besluit Rosety.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Segunda Division

Nieuwste reacties