Flames in het buitenland: Cayman scoort, Van De Putte geblesseerd

Flames in het buitenland: Cayman scoort, Van De Putte geblesseerd
Foto: © Photonews

Onze twee Red Flames in het buitenland hebben er een gemengde week op zitten. Janice Cayman zette haar team op weg naar winst, Lorca Van De Putte viel geblesseerd uit.

Door Aernout Van Lindt

Janice Cayman trok met Juvisy op bezoek naar Guingamp, middenmoter in de Franse competitie. Het werd uiteindelijk een behoorlijk makkelijke en ruime overwinning voor Cayman & co: 2-6.

De Red Flame zelf had na vijf minuten de score al geopend en zo haar team op weg gezet naar de drie punten. In de stand blijft Juvisy derde staan, op een puntje van PSG. Het onderlinge duel op 25 mei tussen beide teams wordt dus mogelijk beslissend in de strijd om de tweede plaats en bijhorend CL-ticket.

Dijbeenblessure

Minder goed nieuws vanuit Zweden, waar het Kristianstad van Lorca Van De Putte dinsdag met 3-1 verloor bij Göteborg. Met 3 op 6 staat de club nu in de middenmoot van de rangschikking, al is de competitie nog maar net begonnen.

Van De Putte zelf viel al na twintig minuten geblesseerd uit. "Een dijbeenblessure, maar het is nog niet geweten hoe ernstig het is", liet de Belgische speelster aan Voetbalkrant.com weten. Binnen twee weken spelen de Red Flames een WK-kwalificatiewedstrijd tegen Nederland, of onze nationale linksachter tegen dan hersteld is, is voorlopig nog onduidelijk. Later mogelijk meer nieuws.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Wereldkampioenschap

Nieuwste reacties