Bayern en Chelsea gaan naar CL-finale

Redactie
| 1 reacties
Bayern en Chelsea gaan naar CL-finale
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vorige week zagen we 1 doelpunt in de Champions League. Deze week zijn er de terugwedstrijden. En u verwacht geen Madrileense club in de finale, zoveel is duidelijk.

Missie Lissabon is het voor de vier clubs die deze week nog in actie komen in de halve finales van de Champions League. En als het van u afhangt, dan wordt dat een finale zonder Madrileense clubs op het Iberisch schiereiland.

Real Madrid won vorige week nochtans met 1-0 van Bayern München, maar toch denkt u dat Der Rekordmeister alsnog de finale zal gaan halen door makkelijk te winnen van de Madridistas.

En woensdag is er de clash tussen Mourinho en Thibaut Courtois. De heenwedstrijd eindigde na betonvoetbal op 0-0, nu is het dus aan Atlético om een belangrijk uitdoelpunt te lukken in Engeland. Toch denkt u dat Chelsea de finale zal gaan halen:

Kan Courtois de nul houden?

Stel je even voor dat Courtois de nul kan houden tegen Chelsea, dan levert je gratis bonus meteen 180 euro op. En wordt het weer 0-0? 420 euro rijker! Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

En extra goed nieuws: er is een blessuretijdverzekering, waarbij elke gok tot 100 euro op juiste score, halftime/fulltime of de eerste of laatste doelpuntenmaker wordt terugbetaald als er in de blessuretijd wordt gescoord. Zet dus in!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties