Eindronde wordt op gang getrapt: Wie vergezelt Westerlo naar eerste?

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
Eindronde wordt op gang getrapt: Wie vergezelt Westerlo naar eerste?
Foto: © Photonews

Vanmiddag wordt de eindronde op gang getrapt. Met vier teams die bijzonder graag het laatste ticketje voor de Jupiler Pro League willen bemachtigen, zou de eindronde wel eens voor vuurwerk kunnen zorgen.

Een goede start is ontzettend belangrijk in de nacompetitie. OH Leuven en Sint-Truiden hebben het voordeel dat ze thuis mogen beginnen, maar tegelijkertijd voelen ze de druk want puntenverlies in eigen huis is uit den boze.

De inzet is groot voor OH Leuven, maar ook het vertrouwen in een goede afloop. Ivan Leko deed het uitstekend sinds hij het sportieve roer overnam bij de Leuvenaars. "Wij hebben voldoende kwaliteit om de eindronde te kunnen winnen", maakt hij zich sterk. OHL begint in eigen huis tegen Moeskroen-Péruwelz. Leko moet het straks stellen zonder Messoudi, Geraerts en Van Goethem.

Is Eupen hersteld?

Sint-Truiden stak zijn licentie met vertraging op zak en wil maar al te graag de terugkeer naar de elite bewerkstelligen. "We gaan voluit voor de promotie", zo laat coach Ferrera geen twijfel bestaan over de intenties van de Kanaries. De troepen van Ferrera ontvangen Eupen, dat vorige week de smaak van eerste klasse al even in de mond had. Eupen ging echter onderuit in de titelmatch op het veld van Westerlo. Is die mentale tik verteerd? 

U kan OH Leuven - Moeskroen-Péruwelz en Sint-Truiden - Eupen bij ons straks LIVE volgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties