KVK is op zoek naar opvolger Vanhaezebrouck: "Hebben al shortlist opgesteld"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 13 reacties
KVK is op zoek naar opvolger Vanhaezebrouck: "Hebben al shortlist opgesteld"
Foto: © Photonews

KAA Gent stelde gisteren Hein Vanhaezebrouck voor als nieuwe oefenmeester. Yves Vanderhaeghe liet gisteren al meteen een ballonnetje op om de vrijgekomen functie bij KV Kortrijk in te vullen. In het Guldensporenstadion wordt die mogelijkheid alvast niet meteen naar de prullenmand verwezen.

Door Cédric De Volder

Yves Vanderhaeghe liet op Sporting Telenet immers uitschijnen dat hij het wel ziet zitten om als hoofdtrainer aan de slag te gaan bij KV Kortrijk. Het zou alvast een logische stap zijn in de carrière van de voormalige Rode Duivel. Vanderhaeghe was de voorbije seizoenen immers actief als assistent van Hein Vanhaezebrouck in het Guldensporenstadion.

KV Kortrijk ontkent de mogelijkheid omtrent een promotie voor Vanderhaeghe alvast niet. "Er is door de clubleiding een shortlist opgesteld met mogelijke kandidaten", laat woordvoerder Jelle Brulez weten. "Ik ga op dit moment niets vertellen omtrent de opvolging van de trainer. Of Yves op dat lijstje staat? We zullen ten gepaste tijde communiceren."

Morgen wellicht al een en ander duidelijk

Op de geruchtenmolen werd Johan Walem - momenteel aan de slag als bondscoach van Jong België - al genoemd. "We hebben ook al enkele speculaties gelezen", besluiten de Kerels. "Morgen staat er een vergadering van de Raad van Bestuur op het programma. Wellicht is er daarna al het een en ander duidelijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties