The Daily Mail tikt Mourinho op vingers: "Lukaku moet volgend seizoen bij Chelsea aan de bak"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 18 reacties
The Daily Mail tikt Mourinho op vingers: "Lukaku moet volgend seizoen bij Chelsea aan de bak"
Foto: © Photonews

Romelu Lukaku gooide dit seizoen wederom hoge ogen in de Premier League. In de Engelse media zijn de meningen dan ook logisch. "Het zou onvergeeflijk zijn als Lukaku volgend seizoen niet voor Chelsea gaat voetballen."

Romelu Lukaku begon het seizoen bij Chelsea, maar werd door José Mourinho al snel te licht bevonden. Het jeugdproduct van RSC Anderlecht verkaste op huurbasis naar Everton en scoorde daar aan de lopende band. Volgens the Daily Mail is Big Rom zelfs de op één na beste transfer van de Premier League.

Lukaku moet Fernandinho - door Manchester City weggeplukt bij Shakhtar Donetsk - voor zich dulden, maar de commentaren zijn meer dan lovend. "Als huurling bracht Lukaku zijn team dicht bij een ticketje voor de Champions League. Bovendien is hij echt van de meest talentvolle jongeren ter wereld, die op de koop toe als aanvallersleider van zijn land naar het WK trekt."

Eén van de meest talentvolle jongeren ter wereld

The Special One liet eerder zelfs optekenen dat Lukaku het niveau van Chelsea niet waard is, maar daar is het Engelse dagblad het niet mee eens. "Het zou onvergeeflijk zijn als Lukaku volgend seizoen niet voor Chelsea gaat voetballen. Zeker als je de prestaties van de aanvallers van the Blues eens onder de loep neemt." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties