"Vanden Borre en Januzaj naar Brazilië"

Mattias Verhaeghe
| 31 reacties
"Vanden Borre en Januzaj naar Brazilië"
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Morgen kennen we de 30-koppige voorselectie van de Rode Duivels. Er wordt al heel lang gespeculeerd over welke spelers al dan niet mee mogen op stage en naar het WK. Bij Unibet werden de kansen van de twijfelgevallen gewikt en gewogen.

Simons-Nainggolan
Timmy Simons had altijd een vaste plaats in de kern tijdens de kwalificatiewedstrijden. Ook zonder spelen heeft hij een cruciale rol in de ploeg van Marc Wilmots. Volgens de bookmakers mag Simons een ticket naar Brazilië boeken. Hij staat aan 1,33 om de selectie te halen. Maar ook Nainggolan is niet kansloos, maar moet toch het onderspit delven aan 1,60.

Vanden Borre-Meunier
Twee rechtsachters uit de Belgische competitie die vechten om één plaats. Eén van beiden mag zich wellicht opmaken als doublure voor vaste waarde Toby Alderweireld. Vanden Borre lijkt de favoriet aan 1,72. Thomas Meunier staat slechts aan 2,20.

Vervanger Benteke
‘Boem boem’ Patrick Goots wordt het alvast niet. Hij, de broers Mpenza en Cisse Severeyns staan genoteerd aan 500. Wie wel kans maakt is Adnan Januzaj. Het jonge talent van Manchester United staat genoteerd aan 1,25. Michy Batshuayi en Jelle Vossen mogen nog hopen aan 3,50. Anderen zoals Tom De Sutter (20,00), Ilombe Mboyo (15,00) en Divock Origi (15,00) lijken kansloos.

Jongeren
Heeft onze bondscoach nog een plaatsje voor een talentvolle jonge speler? Enkelen hebben zich dit seizoen in de kijker gespeeld. Thorgan Hazard lijkt nog het dichtst tegen een selectie aan te leunen. Hij staat genoteerd aan 5,50. Voor Hans Vanaken (15,00), Dennis Praet (20,00) en Zakaria Bakkali (15,00) zal het bij een droom blijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties