Superfan Rode Duivels in de problemen met 'driekleurhuis': "Ik moet mijn huis inpakken met witte plastiek"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 10 reacties
Superfan Rode Duivels in de problemen met 'driekleurhuis': "Ik moet mijn huis inpakken met witte plastiek"
Foto: © SC

Wilfried Thelen, de superfan van de Rode Duivels die zijn huis verfde in de nationale driekleur, zit ietwat in de problemen. "Tijdens het WK moet ik mijn huis wellicht inpakken met witte plastiek", aldus de man aan Voetbalkrant.com.

“Ik heb op dit moment wat problemen met de gemeente. Ze zeggen dat ze geen vergunning kunnen geven voor dat soort kleuren in dat deel van de gemeente. De Waalse minister moet de zaak nu bekijken en beslissen of ik al dan niet een vergunning kan krijgen voor mijn huis.”

Hoe dan ook zal het huis van Wilfried tijdens het WK nog de kleuren van de nationale driekleur dragen. “Ik moet mijn huis voorlopig inpakken met een witte plastiek tot er een definitieve beslissing is. Als ze het alsnog afkeuren, dan moet ik het herverven. Maar daar ben ik het niet mee eens.”

"Verfde huis nog voor we zeker waren van WK-deelname"

De Duivelsgekte gaat soms best ver, maar Wilfried verfde zijn huis een jaar geleden al in het zwart, geel en rood. “Nog voor we zeker waren van deelname aan het WK. Ik deed het begin augustus vorig jaar, gewoon als goede Belg.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties