KV Oostende houdt ogen open: "Er komt zeker nog een spits bij"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
KV Oostende houdt ogen open: "Er komt zeker nog een spits bij"
Foto: © Photonews

KV Oostende deed het afgelopen seizoen prima als promovendus, en dat willen de kustjongens maar wat graag herhalen tijdens de volgende voetbaljaargang. Sportief manager Luc Devroe maakt dan ook jacht op versterking.

Met Elimane Coulibaly, Bjorn Ruytinx en Ante Blazevic haalde KVO al drie aanvallende spelers binnen, maar de bedoeling is dat er nog iets bijkomt. “Er komt zeker nog een extra spits bij”, aldus Devroe aan Voetbalkrant.com.

Coulibaly en Ruytinx zijn twee stevige jongens, terwijl er nu op zoek gegaan wordt naar een ander type. “Dat is vanzelfsprekend, denk ik. Hij moet wel bepaalde kwaliteiten hebben en meteen inzetbaar zijn, maar of het een Belgische speler wordt weet ik niet. Dat zal vooral van de markt afhangen.”

"Kern van 22 speler graag af tegen eerste training"

Voor het overige hoopt men aan zee verder te werken met de huidige kern. “Al kan het natuurlijk nog altijd zijn dat er iemand vertrekt. Martens en Dessaer kunnen rekenen op interesse. Als die jongens vertrekken, dan moeten we op zoek naar vervangers.”

“Op Depoitre na, hebben we iedereen kunnen houden die we wilden houden en van ons was. We mikken op een volwaardige kern van 22 spelers, die we graag volledig af willen hebben tegen de eerste training op 20 juni. Is dat niet zo, dan hebben we wel nog tijd om iets te halen natuurlijk.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties