Vertonghen amuseert zich in Brazilië: "Bordspelen en grappen uithalen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Vertonghen amuseert zich in Brazilië: "Bordspelen en grappen uithalen"
Foto: © Photonews

Jan Vertonghen is een speelvogel, dat stond al langer vast. De verdediger is altijd te vinden voor een grap. Hij geeft ons een inkijk in wat de Rode Duivels doen wanneer er tijd te doden valt.

Sander De Graeve in Mogi das Cruzes

Wilmots gaf het al aan: "Dit hotel is geen gevangenis, zoals in mijn tijd." De spelers hebben alle faciliteiten om de tijd tussen de trainingen te doden. "Af en toe hebben we een paar uurtjes tijd om te golfen, of iets wat daarop lijkt", aldus Jan Vertonghen.

"Er wordt veel minder op de kamer films gekeken dan vroeger. Hier is in de lobby een heel groot televisiescherm, daar zit meestal iedereen samen. We spelen dan een spelletje of praten wat. Wat we spelen? Momenteel Kolonisten van Catan. Ik denk dat ik zwaar aan de leiding sta", lacht de verdediger.

De anderen kijken best wat uit, er komt een grap aan

Het zijn vaak dezelfde die meespelen, zo blijkt. "Moussa, Dries, Kevin en ik. Het is een spel voor vier. Als iemand niet meespeelt schuiven Nacer en Eden wel eens aan."

De verdediger van Tottenham is ook niet verlegen om een grap, dat zagen we eerder al toen hij en Moussa Dembélé Vincent Kompany beetnamen bij de opname van een tv-spot. "Ik ben opnieuw iets aan het voorbereiden samen met Moussa. Ze kijken dus best wat uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties