Luzon stelt eisen duidelijk: "Ik wil nog een linksback, een spits en twee middenvelders"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 24 reacties
Luzon stelt eisen duidelijk: "Ik wil nog een linksback, een spits en twee middenvelders"
Foto: © photonews

Bij vicekampioen Standard zijn de afgelopen weken heel wat spelers langs de uitgang gepasseerd. Jongens die onder coach Guy Luzon certitudes waren en dus wil de Israëlische coach waardige vervangers. "Ik wil nog vier tot vijf nieuwe spelers", zegt hij.

Met het vertrek van Vainqueur (Dinamo Moskou), Batshuayi (Marseille), Opare (Porto) en Buyens (Charlton) moeten de Luikenaars dringend op zoek naar versterkingen die meteen in de basis kunnen verwacht worden. "Ik ga ervan uit dat er nu geen belangrijke spelers meer vertrekken", aldus Luzon in Het Nieuwsblad. "Ik wil zeker nog vier tot vijf nieuwe spelers."

De oefenmeester heeft er inmiddels zijn eerste seizoen op Sclessin opzitten. "Ik ken de groep nu goed en weet perfect wat we nodig hebben. Namelijk een linksback, een spits en twee middenvelders."

Om die laatste positie te stofferen valt in Luik nog steeds de naam van de Costa Ricaan Yeltsin Tejeda. De komst van aanvaller Yannis Salibur is niet langer een item. Voorts tekent vandaag de Sloveense rechtsachter Martin Milec (22) een vijfjarig contract. "Hij is nog jong, maar speelde wel al voor het nationale elftal", liet Luzon nog ontvallen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties