Mirallas tevreden over WK: "Maar ik zou graag altijd spelen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Mirallas tevreden over WK: "Maar ik zou graag altijd spelen"
Foto: © Photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Kevin Mirallas verscheen tot dusver nog maar één keer aan de aftrap op dit WK, maar je hoort de winger van Everton allesbehalve klagen. "Ik zou maar wat graag altijd spelen, maar ik weet hoe moeilijk dat is met deze groep."

Timothy Collard in Mogi das Cruzes

Mirallas raakte maar op het nippertje fit voor de start van de wereldbeker. Enkel tegen Zuid-Korea stond hij in de basis. “Natuurlijk zou ik graag altijd spelen, maar ik weet hoe moeilijk dat is met deze groep.”

"Ik ben best tevreden. Er zijn spelers die het minder moeten stellen"

“Je hoort mij niet klagen over een gebrek aan speeltijd hoor. Ik ben best tevreden met de kansen die ik kreeg. Er zijn spelers die het met minder moeten stellen”, aldus de aalvlugge flankspeler.

Het gaat de goede kant op met Mirallas, die zich steeds beter voelt. “Ik kende wat moeilijkheden na mijn blessure, maar ik voel me steeds beter. Ik voel vertrouwen van de bondscoach en daardoor durf ik ook initiatief te nemen op het veld.”

"Een of twee doelpunten maken tegen de Argentijnen"

Met Argentinië wacht een tegenstander die wellicht het spel wil maken. Iets helemaal anders dan in de groepsfase. “We speelden tegen zeer gesloten ploegen, en daardoor konden we geen goed voetbal op de mat leggen.”

“De Verenigde Staten wilden aanvallen, en op die manier konden we ons geliefkoosde spel spelen. We kregen ruimte en konden onze snelheid uitbuiten. Hopelijk krijgen we ook tegen Argentinië die ruimte. Als dat het geval is, moeten we in staat zijn er één of twee te maken tegen hen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties