Wilmots brengt goed nieuws

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Wilmots brengt goed nieuws
Foto: © Photonews

Volg België nu via WhatsApp!

De Rode Duivels trainen vandaag een laatste keer in Mogi das Cruzes alvorens af te zakken naar Brasilia, waar ze het opnemen tegen Argentinië. Bondscoach Marc Wilmots komt met goed nieuws: hij kan rekenen op een nagenoeg volledig fitte kern.

Timothy Collard & Cédric De Volder in Mogi das Cruzes

Marc Wilmots kon vandaag rekenen op een nagenoeg fitte kern. Op Anthony Vanden Borre -out voor de rest van het toernooi- en Moussa Dembele -licht geblesseerd- na is iedereen opnieuw fit na 120 slopende minuten tegen de Verenigde Staten.

Negen spelers, waaronder ook Thomas Vermaelen, tekenden present voor een lichte training. Ook de drie doelmannen verschenen op het oefenveld, terwijl de rest het rustig hield met een halfuurtje fietsen en aansluitend een massage.


"Iedereen is diep gegaan tegen de VS, en dat resulteerde in wat hinder bij Alderweireld (kuit) en Vertonghen (adductoren). Dat is geheel normaal, en zij zullen het dan ook rustig aan doen vandaag", licht Marc Wilmots toe.

"Met Vermaelen gaat het opnieuw beter. Hij trainde gisteren en zal dat ook vandaag doen. Ook met Kompany is alles in orde", aldus de bondscoach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties