François en Mandanda balen: "We hebben helemaal niets getoond"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
François en Mandanda balen: "We hebben helemaal niets getoond"
Foto: © Photonews

Sporting Charleroi was eventjes vergeten dat de competitiestart vanavond op het programma stond. De Henegouwers gingen met de billen bloot bij Standard. "We dachten dat we klaar waren, maar hebben helemaal niets getoond."

Geoffrey Mujangi Bia en Mehdi Carcela knalden Standard vanavond naar de eerste driepunter van het seizoen. Vooral de defensie van de Zebra's zag er drie keer allesbehalve goed uit. "Het klopt dat we te veel foutjes maakten die aan de eerste twee doelpunten vooraf gingen", aldus Parfait Mandanda voor de camera van Sporting Telenet. "Wat er bij de laatste goal gebeurde? De muur ging open (Christophe Diandy bukte zich voor het aanstormende leer, nvdr.) en dat kan niet."

"Het is nooit leuk om drie doelpunten te slikken in de derby", vervolgt de doelman. "Maar dit is niet het moment om te gaan panikeren. We speelden vandaag de eerste wedstrijd van het seizoen. Het is altijd beter om met een overwinning te starten, maar er komen nog een pak wedstrijden."

Niet panikeren is de boodschap. Er komen nog een pak wedstrijden

Ook Guillaume François sloot zich aan bij de woorden van zijn goalie. "We hebben vanavond helemaal niets getoond, terwijl we dachten dat we klaar waren voor de start. We maakten fouten die simpelweg onaanvaardbaar zijn. Wat er ons nu te doen staat? Het moet alleszins een pak beter tegen KVC Westerlo volgende week."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties