Defour moet geduld hebben: "Al blijft PSV eerste keus"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 24 reacties
Defour moet geduld hebben: "Al blijft PSV eerste keus"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfersaga rond Steven Defour blijft maar aanslepen. PSV wil de Rode Duivel zo snel mogelijk toevoegen aan haar selectie, maar momenteel komt er bitter weinig schot in de zaak.

Door Timothy Collard

“Op dit moment praten PSV en Porto niet met elkaar. Er is logischerwijze dan ook geen schot in de zaak. Het zal nog een paar dagen duren vooraleer er verandering komt in de situatie”, aldus zaawkaarnemer Paul Stefani aan Voetbalkrant.com.

De Portugese topclub wil bovendien ook eerst een vervanger voor Defour in huis halen. Anders kan er van een transfer geen sprake zijn. “Twee weken geleden hebben we daarom een ‘njet’ van Porto gehoord. Zij willen eerst een opvolger voor Steven aanwerven, wat natuurlijk ook niet onlogisch is, hé.”

"We hebben nog zeeën van tijd"

In afwachting traint de Rode Duivel dus gewoon mee bij Porto. “Steven ligt er nog twee jaar onder contract, dus dat is vanzelfsprekend. Dat hij graag duidelijkheid wil? Tja, dat is niet altijd mogelijk. In de voetbalwereld moet je soms geduld hebben.”

“De transfermarkt is nog een maand open, dus we hebben nog zeeën van tijd”, is Stefani geduldig. “PSV is nog steeds eerste keus, maar zolang er geen handtekeningen op papier staan kan er nog veel gebeuren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties