Reactie Cornelis vat wanprestatie samen: "Veel te nerveus, veel te veel balverlies en geen kansen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 9 reacties
Cornelis vat wanprestatie samen: "Veel te nerveus, veel te veel balverlies en geen kansen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge is na drie speeldagen nog steeds op zoek naar zijn eerste overwinning. De Bruggelingen verloren thuis met het kleinste verschil van een uitgekookter KV Oostende. Kapitein Hans Cornelis begreep er helemaal niks van.

Timothy Collard in Brugge

“Het blok stond, net als de voorbije matchen, goed. Maar we waren veel en veel te nerveus aan de bal. Bovendien creëerden we vandaag ook helemaal niets, terwijl we in de eerste twee wedstrijden van het seizoen nog enkele kansen bij elkaar speelden.”

Heeft de druk van een eerste overwinning te ‘moeten’ pakken er dan mee te maken? “Ik denk dat je het nu – zo vroeg op het seizoen – nog niet op de druk kan steken dat we hier vandaag niet goed voor de dag komen.”

We leden zó vaak balverlies

“We leden gewoon zo vaak balverlies. De bal kwam iedere keer als een boomerang terug onze richting uit. Dat was een beetje het verhaal van deze wedstrijd”, sakkert de rechtsachter van de Vereniging.

Met wedstrijden tegen Club Brugge en Lokeren in het verschiet, krijgt Cercle het bovendien niet makkelijk de komende weken. “Neen, dat klopt. Het wordt allesbehalve simpel, maar nu gaan we ons best doen om in die wedstrijden punten te sprokkelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties