Origi en Batshuayi aan de arbeid in Frankrijk

Redactie
| 2 reacties
Origi en Batshuayi aan de arbeid in Frankrijk
Foto: © Photonews

Het wordt weer een gek weekend vol voetbal in België, maar ook in het buitenland. Je kan genieten van voetbal dankzij ons en UNIBET. Vanaf dit weekend ook terug van Frans en Nederlands voetbal.

Lille heeft zich deze week - net als Standard - weten te plaatsen voor de laatste voorronde van de Champions League, op weg naar de vetpotten van de groepsfase. En nu kan het uitkijken naar de start van de vaderlandse competitie.

Voor Origi, Delaplace (ex-Essevee) en co is de eerste opdracht een thuiswedstrijd tegen Metz. Voor Batshuayi en Marseille is de eerste opdracht een uitwedstrijd in en tegen Bastia.

De vraag is dus meteen: kan Batshuayi scoren. Als hij dat doet, dan levert uw gratis bonus van 60 euro meteen 153 euro op. Als hij de score kan openen, dan levert dat al bijna 300 euro op. Vergeet niet: de ex-spits van Standard was in de voorbereiding heel goed bij schot!

Deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live en GRATIS te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties