Reactie Dewaest woest na late tegengoal: "Zo'n goal slikken kan echt niet"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Dewaest woest na late tegengoal: "Zo'n goal slikken kan echt niet"
Foto: © Photonews

Charleroi pakte het eerste punt van het seizoen, maar de supporters waren woest na de erg late gelijkmaker van Milos Maric. De spelers moesten de fans achteraf kalmeren. Ook Dewaest was niet te spreken over die goal.

Sander De Graeve in Charleroi

Tevreden met de reactie van de fans was Dewaest allerminst. "Ze riepen ons en wij gingen er heen, klaar om te praten met de supporters. Toen we er waren, kregen we enkel verwijten naar ons hoofd. Een ticket kopen voor de match geeft je niet het recht om het op die manier over mijn moeder te hebben. De fans zijn te ver gegaan."

Fans gingen te ver

De frustratie snapt hij wel. "Hoe we die goal slikten, weet ik nog steeds niet. Ik zag de bal tegen de netten gaan, maar meer heb ik niet gezien. We zullen met de coach de beelden bekijken en de analyse maken, maar zo'n goal mogen we echt niet pakken. Iedereen zal zeggen dat de verdediging van Charleroi slecht is, maar je moet naar de hele ploeg kijken."

Het verval in de tweede helft was spectaculair. "We kunnen blijkbaar niet omgaan met zo'n situatie. We kwamen op voorsprong, maar konden daarna de match niet meer in handen houden. Onze kansen gingen de mist in en we lieten Waasland-Beveren opnieuw in de wedstrijd komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties