Reactie Watt miste dé kans: "Ik verwachtte die bal echt niet"

Watt miste dé kans: "Ik verwachtte die bal echt niet"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tony Watt scoorde ooit in de Champions League met Celtic tegen Barcelona. Met Standard tegen Zenit Sint-Petersburg lukte het niet. De Schot verkwanselde een grote kans en was teleurgesteld over zijn prestatie.

Sander De Graeve in Luik

Watt kreeg plots de bal in de voeten van Fayzulin en was volledig verrast. "Ik verwachtte die bal niet, dus mijn eerste controle was niet alles. Daarna probeerde ik hem voorbij de verdediger te duwen en uit te halen. Jammer genoeg hield de doelman de bal tegen."

"Ik had het moeilijk en was niet echt betrokken in het spel. Het spel was erg compact, ik speelde niet de beste match uit mijn carrière", aldus de Schot. Heel Standard had het lastig, maar toch koestert hij hoop. "Het is nog niet gedaan, als we daar scoren staat het opnieuw gelijk. Voetbal is een raar spelletje. Voor hetzelfde geld speelden we hier nog gelijk of wonnen we met 2-1. In de tweede helft hadden we toch wat kansen."

Voor hetzelfde geld speelden we nog gelijk

Met Watt gaat het fysiek steeds beter. "Dit was zestig minuten op het hoogste tempo. Ik voelde me goed voor het grootste deel van de wedstrijd, maar was leeg op het eind. Of mijn wissel op een ideaal moment kwam? Voor het team was het een goeie beslissing, er kwam een speler met kwaliteit in de plaats. Bia creëerde wat kansen."

Luzon gaf vooraf aan dat Standard amper vijf procent kans had op de kwalificatie, daar is Watt het niet helemaal mee eens. "Zenit is een team van wereldniveau, maar wij hebben ook kwaliteiten. De coach zal zijn redenen hebben om dat te zeggen, maar ik geloof dat we nog een kans hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties