Reactie Werner in topvorm: "Ik voel me hier heel goed"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Werner in topvorm: "Ik voel me hier heel goed"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge hield zondagavond de drie punten thuis tegen Sporting Lokeren en dat hadden de Bruggelingen in eerste instantie te danken aan een beresterke Olivier Werner. Zelf blijft hij bescheiden: "Je hebt een volledige ploeg nodig om te winnen."

Timothy Collard in Brugge

Werner acteert al sinds speeldag één op een torenhoog niveau en pakte nu al voor de tweede keer op rij punten voor zijn ploeg. “Ach, heel Cercle Brugge was goed”, minimaliseert de goalie zijn prestatie meteen na de wedstrijd.

“Met slechts één of twee spelers kom je er echt niet, hoor. Iedereen heeft vandaag zijn job gedaan en ontzettend hard gewerkt. Zeker in de tweede helft. Het draait niet om een individu, maar om een ploeg.”

Copa: "Respect, je hebt het heel erg goed gedaan"

En net op dat moment wandelt Barry Boubacar Copa voorbij. “Respect, man, je hebt het heel erg goed gedaan”, fluistert de Ivoriaan zijn collega-doelman toe. “Bedankt, bedankt”, aldus Werner met een brede glimlach.

De doelman van de Vereniging maakte indruk: hij ranselde de ballen uit zijn kooi en toonde zich ook in de lucht keer op keer de baas. Is dit de beste Werner? “Het klopt dat dit één van de betere periodes in mijn carrière is”, geeft hij dan toch toe.

“Ik heb al het één en ander meegemaakt, maar nu ben ik hier bij Cercle terechtgekomen. Dit is een heel erg rustige vereniging en ik voel me hier heel goed. Natuurlijk heb je ook altijd een beetje geluk nodig”, besluit Werner uiteindelijk toch met een bescheiden noot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties