Origi: "Ik praat vaak met Brendan Rodgers"

Origi: "Ik praat vaak met Brendan Rodgers"
Foto: © Photonews

Divock Origi is sinds het WK een ster geworden. Hij tekende een contract bij Liverpool, maar rijpt nog een jaartje bij Lille. Bij de Rode Duivels kan hij Romelu Lukaku en straks ook Christian Benteke het vuur aan de schenen leggen.

Origi kwam met een vrij hoofd en zonder zorgen afgezakt naar de Rode Duivels. "Na het WK heb ik vakantie genomen en nu zit ik terug fris in het kopje. Ik voel me honderd procent fit en bij de club gaat het beter en beter", knikt de nog steeds maar 19-jarige aanvaller. "Ik merk wel dat de mensen meer verwachten van mij na het WK. En ja, op vakantie in Spanje werd ik ook herkend op straat. Het gaat allemaal heel vlug voor mij."

Liverpool kocht me als aanvaller, niet als flankspeler

Bij de Rode Duivels staat hij diep in de spits, maar verleden seizoen werd hij bij Lille meestal als flankspeler gebruikt. "Daar heb ik veel uit opgestoken, maar nu word ik ook meer als diepe spits gebruikt bij Lille. Ik voel me daar goed. Liverpool heeft me ook gekocht als aanvaller, niet als flankspeler. Dat hebben ze me direct duidelijk gemaakt", aldus Origi.

"Ik heb wel redelijk veel contact met Liverpool. Ik praat dikwijls al eens met de coach (Brendan Rodgers, nvdr.) en ik weet dat ze me op de voet volgen. Daar maak ik me geen zorgen over. Liverpool is een grote club en het is leuk om te weten dat ze in mij geloven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties