Beleef de Champions League LIVE met Voetbalkrant.com! Wil u mee?

Beleef de Champions League LIVE met Voetbalkrant.com! Wil u mee?
Foto: © photonews

Droomt u ervan om eens een echte topmatch in de Premier League of zelfs de Champions League mee te maken? Wel, Voetbalkrant.com organiseert reizen naar Nederland, Duitsland en Engeland om een wedstrijd vanop de eerste rij bij te wonen. En u? Wil u mee?

Hieronder krijg je al enige nuttige informatie om je in te schrijven. Maar wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.

REIS 1: Bayern München - Manchester City

De wedstrijd vindt plaats op woensdag 17/09/2014 (20u45) in de Allianz Arena. Je betaalt slechts 145 euro. Voor die som vertrek je in de loop van de dag met de bus vanuit Overpelt, Houthalen en stopplaats regio Gent (plaats nog te bepalen). Het vertrekuur wordt later nog meegedeeld.

Terugkomen doe je één uur na affluiten van de partij. In de prijs zit zowel het busvervoer en wedstrijdticket inbegrepen. Heb je nu al zin om te vertrekken? Schrijf je dan in via volgende LINK! Nog amper 24 plaatsen beschikbaar.

REIS 2: Ajax - PSG

De wedstrijd vindt plaats op woensdag 17/09/2014 (20u45) in de Amsterdam ArenA. Je betaalt slechts 95 euro. Voor die som vertrek je in de loop van de dag met de bus vanuit Overpelt, Houthalen en stopplaats regio Brussel-Gent (plaats nog te bepalen). Het vertrekuur wordt later nog meegedeeld.

Terugkomen doe je één uur na affluiten van de partij. In de prijs zit zowel het busvervoer en wedstrijdticket inbegrepen. Heb je nu al zin om te vertrekken? Schrijf je dan in via volgende LINK! Nog amper 25 plaatsen beschikbaar.

REIS 3: West Ham - Liverpool

De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 19/09/2014 (18u30) op Upton Park. Je betaalt slechts 150 euro. Voor die som vertrek je in de loop van de dag met de bus vanuit Overpelt, Houthalen en stopplaats regio Brussel-Gent (plaats nog te bepalen). Het vertrekuur wordt later nog bepaald.

Terugkomen doe je één uur na affluiten van de partij. In de prijs zit zowel het busvervoer, overzet en wedstrijdticket inbegrepen. Heb je nu al zin om te vertrekken? Schrijf je dan in via volgende LINK! Nog amper 15 plaatsen beschikbaar.

REIS 4: Manchester City - Chelsea

De wedstrijd vindt plaats op zondag 20/09/2014 (17 uur) in het Etihad Stadium. Je betaalt slechts 200 euro. Voor die som vertrek je in de loop van de dag met de bus vanuit Overpelt, Houthalen en stopplaats regio Brussel-Gent (plaats nog te bepalen). Het vertrekuur wordt later nog bepaald.

Terugkomen doe je één uur na affluiten van de partij. In de prijs zit zowel het busvervoer, overzet en wedstrijdticket inbegrepen. Heb je nu al zin om te vertrekken? Schrijf je dan in via volgende LINK! Nog amper 4 plaatsen beschikbaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties