Gerrard antwoordt op kritiek met doelpunt: "Dus ik ben afgeschreven?"

Gerrard antwoordt op kritiek met doelpunt: "Dus ik ben afgeschreven?"
Foto: © Photonews

Steven Gerrard trapte Liverpool vanmiddag op voorsprong met een rake vrije trap. De aanvoerder van de roodhemden vindt dat hij op die manier heeft geantwoord op zijn criticasters. "Ik kan nog steeds wedijveren met de beste spelers."

Liverpool en Everton hielden het op een 1-1-gelijkspel in de Merseyside Derby. The Reds kwamen op het uur op voorsprong na een vrije trap van Steven Gerrard. De aanvoerder van Liverpool lag de voorbije weken onder vuur en antwoordde op geheel eigen wijze: met de voeten.

"Ik vind het frustrerend dat sommigen zeggen dat ik afgeschreven ben", aldus Gerrard in The Daily Star. "Met constructieve kritiek heb ik geen problemen. Het klopt dat het de voorbije weken niet van een leien dakje liep. Maar ik kan nog steeds wedijveren met de beste spelers."

Ik kan nog steeds wedijveren met de beste spelers

Liverpool is het nieuwe seizoen niet al te best gestart. Simon Mignolet en teamgenoten kamperen momenteel in de buik van het klassement. "We beseffen zelf ook dat het beter moet", besluit Gerrard. "Maar iedereen lijkt te vergeten dat we in het tussenseizoen ons beste speler (Luis Suarez, nvdr.) zijn kwijtgespeeld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties