Jestrovic geeft raad: "Laat je kop niet hangen als aanval mislukt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 13 reacties
Jestrovic geeft raad: "Laat je kop niet hangen als aanval mislukt"
Foto: © Photonews

Aleksandar Mitrovic beleeft niet bepaald zijn beste periode in het shirt van RSC Anderlecht. De aanvaller speelde een non-match tegen Borussia Dortmund en kreeg van de fans de volle lading. "Hij moet na de training eens stoppen om enkele handtekeningen uit te delen", geeft Nenad Jestrovic raad.

Het Astridpark trakteerde Aleksandar Mitrovic afgelopen woensdag meermaals op een fluitconcert. "Ik had niet verwacht dat de druk hier zo groot zou zijn", liet de aanvaller achteraf optekenen in de Servische media. "Ik ben het soms echt beu. Als je scoort, ben je koning. Maar anders..."

"Het is duidelijk dat Aleksandar zich niet goed voelt", vertelt Nenad Jestrovic in Het Nieuwsblad. "Ik zag afgelopen woensdag niet de Mitrovic die ik ken. Ik ben trouwens ook van mening dat hij niet zo snel mag opgeven. Als een aanval eens mislukt helpt het niet om je kop te laten hangen."

Mitrovic kent natuurlijk het klappen van de zweep. De Serviër is niet alleen de zaakwaarnemer én raadgever van Mitrovic, maar deed het Constant Vanden Stockstadion tussen 2001 en 2005 met de regelmaat van de klok ontploffen. "Fans zijn belangrijk en moet je soigneren. Waarom je doelpunten niet samen met hen vieren? Aleksandar moet na de training ook eens stoppen om handtekeningen uit te delen."

"Bovendien is het belangrijk om voldoende rust te nemen", besluit Jestrogol. "Maar dat is natuurlijk niet altijd gemakkelijk. Hij zat na de partij tegen Dortmund tot drie uur 's nachts in het stadion. Het lukte niet eerder om te plassen bij de dopingcontrole."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties