Nainggolan: "Totti is hier god en ik begrijp waarom"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 9 reacties
Nainggolan: "Totti is hier god en ik begrijp waarom"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Radja Nainggolan verstuurde deze week de assist die van Francesco Totti de oudste doelpuntenmaker ooit in de Champions League maakte. In Het Belang van Limburg geeft de Belg aan dat het een droom is om met de Italiaan te spelen.

Totti maakte zijn heldenstatus in Rome er niet kleiner op met dat record in de Champions League. "Spelen met Totti is een droom die uitkomt", aldus Nainggolan. "Hij is één van de redenen waarom ik voor AS Roma koos. Ik kan nog veel van hem leren. Hij is god in Rome en ik begrijp waarom."

We zijn beter dan vorig jaar

Naast Totti speelt er nog een pak talent bij de Romeinen, die dit jaar resoluut voor de titel gaan. Morgen speelt het de topper tegen Juventus. "Bij Juve is Antonio Conte vertrokken, maar zijn ploeg staat er nog. Wij zijn beter geworden dan vorig jaar. Met onder meer Keita, Cole en Iturbe zijn er goeie spelers bijgekomen."

Roma pakte vorig jaar net naast de Scudetto, het haalde een knappe 88 punten. "Dat zullen we op zijn minst moeten evenaren. Alleen dan kunnen we kampioen worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties