Duivels over clash vanavond: "Niet KO, maar ... kunnen ze op serieuze achterstand zetten"

Duivels over clash vanavond: "Niet KO, maar ... kunnen ze op serieuze achterstand zetten"
Foto: © photonews

Na de 6-0 tegen Andorra volgt vanavond met Bosnië-Herzegovina een tegenstander van een ander niveau. Bovendien staan de Bosniërs onder druk, na de 1 op 6. Onze Rode Duivels willen graag winnen in Zenica, om een tik uit te delen aan de Bosniërs.

Door Aernout Van Lindt

"We moeten ons klaarstomen en 100% zijn vanavond", opent Kevin De Bruyne. "En gewoon proberen winnen in Bosnië. Opnieuw 90 minuten vol gaan en zien waar we uitkomen. Maar makkelijk wordt het niet: ze hebben Dzeko en nog een aantal goede spitsen", weet de middenvelder.

"Het gaat niet makkelijk worden, maar we gaan het nodige doen", knikt ook Divock Origi. Of hij opnieuw in de basis zal staan? "Dat beslist de bondscoach. We moeten focussen op de match als team en proberen winnen."

Met een zege zou België de Bosniërs ook meteen op zomaar eventjes acht punten zetten. "We kunnen ze nog niet KO slaan, daarvoor zijn er nog te veel matchen na vandaag", aldus aanvoerder Kompany. "Maar we kunnen ze inderdaad wel op een serieuze achterstand zetten. Het kan een belangrijke match voor ons worden in de aanloop naar het EK toe."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties