Reactie Swinkels: "We zijn genaaid"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 13 reacties
Swinkels: "We zijn genaaid"
Foto: © Photonews

De wedstrijd tussen Racing Genk en Lierse zal de komende dagen nog vaak over de tongen gaan. Er was een goal dat er geen was en Lierse eindigde de match met negen. Arjan Swinkels gaf zijn versie van de feiten.

Sander De Graeve in Genk

Swinkels zag aan het eind van de eerste helft al dat er meer in zat. "We kregen twee goeie kansen. Die tweede, die kopbal op de lat, moet er zeker in. Aan de andere kant gaan we raar doen op de eigen helft met trucjes en zo. We verloren de bal en uit de corner die daar op volgt slikten we de 1-0 na amateuristisch verdedigen."

"Toch is er op dat moment nog niks gebeurd. Zo lang het 1-0 staat kan alles nog, dat zagen we ook in de andere wedstrijden van vanavond. Ik had het gevoel dat we niet bang moesten zijn van deze ploeg." Even later werd bij een bal die niet in de buurt van de doellijn kwam, toch een Genks doelpunt toegekend. Een streep door de rekening voor Lierse.

Laten we zeggen dat het niet meezat

"We zijn gewoon genaaid op die beslissing. Die van Genk lagen in een deuk. Ik dacht eerst aan buitenspel, maar toen zei die scheids dat het goal was. Op dat moment was de wedstrijd klaar. Ik denk dat die grensrechter naar zijn ogen moet laten kijken. Dan kunnen ze wel 'sorry, sorry' zeggen. Daar kopen wij helemaal niks mee. Meer nog, we verliezen twee spelers en twee trainers met schorsing."

Over die rode kaarten had hij ook nog iets te zeggen. "Ngawa had gewoon de bal bij zijn tackle. Hij zei dat het was omdat hij er wild in kwam, maar op dat moment moet je die kaart niet geven." Zijn eerste geel kwam er na protest. "Voetballers zijn geen robots, hé. Je hebt altijd emoties. Laten we zeggen dat het niet meezat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties