Gluren bij de buren: Brian Linssen haalt gram met hattrick
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 2 reacties
Gluren bij de buren: Brian Linssen haalt gram met hattrick
Foto: © photonews

In deze nieuwe rubriek gaan we elke maandag op zoek naar een wedstrijd in een van onze buurlanden die om een of andere reden speciaal was. Deze week viel ons oog op Brian Linssen, die wel op speciale wijze zorgde voor een tweede overwinning voor Heracles Almelo.

Door Aernout Van Lindt

Heracles Almelo zit nog steeds in de hoek waar de klappen vallen. Het begon aan speeldag 11 met amper drie punten in de zak. Brian Linssen was het slachtoffer van dienst: hij moest op de bank beginnen.

Tot Fledderus uitviel iets voor rust en de 24-jarige Nederlander alsnog terug moest gaan opdraven. Dan kan je mekkeren of zagen, of beslissen de match van je leven te spelen.

Linssen besloot voor optie 2 te gaan. Net na rust zette hij de nettenbol, zo de vroege achterstand via Kolder ongedaan makend. Maar hij ging door: halfweg de tweede helft schoot hij half Almelo het delirium in, de hattrick werd volmaakt in de blessuretijd.

En zo staat Heracles plots met zes punten in de stand zelfs boven Dordrecht (vijf punten) en kan het terug naar boven gaan kijken. Met dank aan invaller Linssen dus!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties