Mpoku countert transfergeruchten

Mpoku countert transfergeruchten
Foto: © photonews

Paul-José Mpoku is de grote roerganger van Standard op dit moment. Maar lang zal hij niet meer op Sclessin schitteren. Al geeft de speler via Twitter de Luikse fan wel weer hoop. En toch: in januari lijkt hij echt weg.

Voorzitter Roland Duchâtelet besefte het al dat Mpoku nog tot een vorige lichting behoort en dus in januari wellicht zal vertrekken. Bovendien stond hij eind augustus al dicht bij een overgang naar Al Arabi, maar toen ketste de deal in allerijl nog af. Ook omdat Duchâtelet hem niet wou missen met het oog op de toen al troebele relatie met de fans. 

Mpoku zelf is duidelijk: "Ik ga niet naar Qatar." Dat liet hij weten via Twitter, om zo een einde te proberen maken aan de transferhetze. De fans van Standard wrijven zich al in de handen ...

Maar of ze dat nu al moeten doen? Dat is nog maar de vraag. Spelen in Qatar zal hij vermoedelijk nooit doen, maar eigendom zijn van Al Arabi uit Qatar? Dat is een ander verhaal. Net als Lestienne en nog enkele andere spelers zal hij bij een overstap meteen worden uitgeleend aan een Europese ploeg. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties