Hasi heeft duidelijke visie: "Wij willen leider blijven, ook al ligt er daar druk"

Hasi heeft duidelijke visie: "Wij willen leider blijven, ook al ligt er daar druk"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Besnik Hasi kijkt uit naar het duel met Gent. "Een wedstrijd tussen nummer één en twee, het wordt leuk", lachte de trainer. "En als Gent zondag beter is, zullen we hen daarom feliciteren, maar wij willen nummer één blijven."

Door Johan Walckiers

Hasi weet dat het met alle geblesseerden niet makkelijk zal worden, maar Hasi zou Hasi niet zijn als hij daar rekening mee zou houden. Elke wedstrijd speelt hij om te winnen. "Ik weet dat er druk ligt bij de leider, maar wij willen daar wel blijven staan. Net als Gent ons daar graag wil wegkrijgen", weet Hasi. "Zij hebben vertrouwen en dat is terecht na de laatste weken. Ze spelen een herkenbaar voetbal en passen dat niet aan. Alle grote clubs hebben al problemen gehad met hen."

Bij Vanhaezebrouck zijn de spelers minder belangrijk dan het systeem

Hasi ging naar Lierse-Gent kijken, maar werd niet veel wijzer. "Dat was echt geen voetbal. Het was een hele wedstrijd bikkelen. Lierse stond met elf op zijn eigen helft en als ze er dus eens wilden uitkomen, stond er niemand vooraan. Maar Gent had wel de kwaliteiten om toch te winnen. Hein Vanhaezebrouck staat achter zijn manier van spelen. De spelers zijn minder belangrijk dan het systeem", zag Hasi.

Vanhaezebrouck gaf deze week aan dat Anderlecht beter is dan Arsenal. "Hij dekt zich in, wil de underdogrol op zich nemen, maar dat gaat niet lukken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties