Nike is Zlatan kwijt

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Nike is Zlatan kwijt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zlatan Ibrahimovic maakte gisteren zijn rentree na heel wat blessureleed in de kraker tegen Olympique Marseille. Niet het spel van de Zweedse ster, maar zijn schoenen waren na afloop hét gespreksonderwerp.

Zlatan Ibrahimovic viel zo'n halfuurtje voor affluiten in. PSG won van Olympique Marseille, maar na afloop was vooral de schoenkeuze van de aanvaller hét gespreksonderwerp. De Zweedse stervoetballer werd de voorbije jaren gekleed door Nike, maar dat contract werd niet verlengd door Zlatan zelf.

Ibrahimovic speelde gisteren dan wel nog met een paar schoenen van Nike, maar deed dat voor de gelegenheid helemaal in het zwart. Nochtans was Zlatan de man die de voorbije jaren de nieuwste kleurtjes moest aanprijzen. Van een duidelijk signaal gesproken!

De voorbije jaren was Zlatan samen met Cristiano Ronaldo hét beeld van Nike Football. Maar de aanvaller van PSG heeft dus voor een ander merk gekozen. Eerstdaags moet duidelijk worden wie de nieuwe sponsor van Ibracadabra wordt, maar het gokken kan alvast beginnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties