Steve Colpaert viert 'feestelijke terugkeer': "Doelpunten geven me vertrouwen en nieuwe motivatie"

Steve Colpaert viert 'feestelijke terugkeer': "Doelpunten geven me vertrouwen en nieuwe motivatie"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eind augustus viel Steve Colpaert uit met een scheenbeenbreuk. Vandaag speelde hij voor het eerst weer een wedstrijd, al was het dan 'maar vriendschappelijk tegen Deinze. Colpaert vierde zijn terugkeer met twee doelpunten.

Aernout Van Lindt in Waregem

"Als je na 2,5 maanden terug kan spelen, dan ben je altijd blij. Ik trainde gisteren al heel goed en ging enkele keren in duel", aldus een gretige Colpaert. "Ik mocht zelf beslissen of en hoe lang ik zou spelen, al was ook wel afgesproken maximum een dik uur te spelen."

Inhouden deed de verdediger niet bij zijn terugkeer: "Maar je moet natuurlijk wel met het koppetje spelen. Ook tijdens de rust hebben we nog overlegd om te kijken hoelang ik nog kon doorspelen."

Dat hij meteen kon openen met twee doelpunten deed extra deugd: "Ja, die doelpunten geven met nieuw vertrouwen en extra motivatie naar de volgende weken toe. Want het is nooit prettig om gekwetst te zijn."

Morgen leest u bij ons op Voetbalkrant.com nog meer over de terugkeer van Steve Colpaert en over hoe hij zijn maanden afwezigheid heeft doorgemaakt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties