Malanda wil meer spelen: "Maar mijn concurrenten zijn niet van de minsten"

Malanda wil meer spelen: "Maar mijn concurrenten zijn niet van de minsten"
Foto: © photonews

Junior Malanda was enkele seizoenen geleden nog één van de sterkhouders van Zulte Waregem, maar verdedigt dezer dagen de kleuren van VfL Wolfsburg. Een hoofdrol kon de middenvelder in Duitsland echter nog niet opeisen. "De trainer heeft me gezegd dat mijn tijd nog komt."

VfL Wolfsburg doet het uitstekend in de Bundesliga. Die Wölfe zijn momenteel - en dat onder impuls van een wervelende Kevin De Bruyne - de eerste belager van Bayern München. "Ik kan dus moeilijk zeggen dat het slecht met me gaat", lacht Junior Malanda in La Dernière Heure. "We staan op amper vier punten van Bayern, hé."

Malanda krijgt dan wel minuten van Dieter Hecking, maar een basisplaats is te veel gevraagd. "Ik zou natuurlijk liever meer spelen, maar de coach heeft gezegd dat mijn tijd nog komt. Ik heb trouwens begrip voor de situatie. De jongens die op mijn positie spelen zijn niet van de minsten: de één is Belgische international (De Bruyne, nvdr.) en de andere (Josuha Guilavogui, nvdr.) is een vaste waarde bij Frankrijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties