Charly Musonda speelt sterk en herhaalt: "EK 2016 is een droom"

Charly Musonda speelt sterk en herhaalt: "EK 2016 is een droom"
Foto: © photonews

De nationale beloften rolden na Spanje ook Noorwegen op in een vriendschappelijk duel aan Den Dreef. Sterspeler en publiekslieveling was Charly Musonda Jr., die prompt selfies begon te nemen met fans: "Ik wilde de supporters bedanken voor hun massale steun."

Aernout Van Lindt in Leuven

Als je hem zo ziet wandelen in de mixed zone en tussen de supporters, dan zou je het bijna niet geloven dat achter het jonge, aimabele kopje een voetballer zit met een koppel heel erg spitsvondige benen. Dat het net hij was die de score kon openen tegen de Noren was dan ook extra leuk. "Een doelpunt maken is altijd fijn. Of ik beter was dan anderen? Leuk compliment, maar we zijn een echte groep."

En een goede groep met veel talent: "De hele ploeg doet het goed. Tegen Spanje en Noorwegen samen hebben we acht keer kunnen scoren, dat is echt prima", aldus Musonda zelf. "Dat ze me om foto's vragen? Ach, ik bedank de fans graag die hier massaal zijn gekomen. Het was toch wel een aantal maanden geleden dat ik nog eens in België speelde, maar het deed deugd."

Hopelijk snel een kans bij Chelsea

Vorige week gaf Musonda nog aan het EK 2016 in Frankrijk met de Rode Duivels wel te zien zitten: "Dat is mijn grote droom", blijft hij daarbij. "Maar dan zal ik eerst mijn kans moeten krijgen bij Chelsea."

En wanneer verwacht hij die kans dan te zullen krijgen? "Ik hoop zo snel mogelijk mijn kans te krijgen. Ik praat veel met Eden Hazard, hij is mijn idool. En ook met Mourinho heb ik al gesproken. We zien wel, ik doe er in ieder geval alles aan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties