Reactie Dessers greep net naast eerste goal: "Eens die eerste er is, zullen ze blijven komen"

Dessers greep net naast eerste goal: "Eens die eerste er is, zullen ze blijven komen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cyriel Dessers kwam, net als tegen Metallist Kharkiv, erg dicht bij zijn allereerste Europese goal. In de match tegen Legia Warschau was hij vooral onder de indruk van de bezoekende fans.

Sander De Graeve in Lokeren

Dessers had zijn huiswerk gemaakt voor de match. "Daar staan ze voor bekend. Ik had het eens gegoogled en ze stonden bij de top-tien Ultra's ter wereld. Dat hebben we vandaag toch gezien. Dat gevecht met de politie? Daar heb ik niets van gemerkt."

De jonge spits kreeg enkele minuten, maar scoren lukte niet. Hij kreeg nochtans een erg grote kans. "Ik was er de vorige keer ook al dichtbij, maar het was twee keer net niet. Het was een vervelende bots en ik wou iets te hard trappen", aldus Dessers.

Eens die eerste goal er is, zullen er nog volgen

De aanvaller laat het niet aan zijn hart komen. "Ik trek het me niet aan. Eens die eerste goal er is, zullen ze wel blijven komen. Dan ga ik helemaal vertrokken zijn. Het is mooi dat ik me opnieuw kon tonen. Ik heb maar een paar minuten gespeeld, maar het was niet slecht. Ik hoop dat binnenkort nog eens te tonen in competitie."

Hij is erg tevreden over zijn evolutie. "Ik heb énorm veel bijgeleerd sinds de eerste dag dat ik hier kwam. Ik moet nog de laatste stap overbruggen. Dat is dominant worden voor de eerste ploeg. De spits is toch een sleutelpositie voor de ploeg. Bij de beloften doe ik dat nu al."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties