Concurrenten Real laten punten liggen: Na Barça blijft ook Sevilla steken op gelijkspel.

Jeroen Evens
| 2 reacties
Concurrenten Real laten punten liggen: Na Barça blijft ook Sevilla steken op gelijkspel.
Foto: © photonews

Real Madrid heeft alle reden om te lachen. Het won elke wedstrijd sinds 13 september, en loopt dit weekend uit op concurrenten Barcelona en Sevilla. Die laatste bleef steken op een scoreloos gelijkspel tegen SD Eibar.

Nieuwkomer SD Eibar ging vandaag op bezoek in Sevilla, waar de thuisploeg maar best kon winnen als het aansluiting wou blijven vinden met de top drie. Eibar echter, speelt als promovendus een onverhoopt degelijk seizoen, en pronkt op de negende plek in het klassement.

Sevilla, dat zijn vier laatste wedstrijden allemaal won, kon echter geen vuist maken tegen Eibar. Het waren de bezoekers zelfs die de beste kansen kregen in de beginfase. Dani Garcia en Ander Capa zagen hun doelpogingen gered worden door Beto.

Een bedrijvige Reyes knokte zijn ploeg meer in de wedstrijd, maar een doelpunt voor rust kwam er niet meer. Sevilla drukte na de koffie wat meer door, maar niet voldoende om nog te kunnen scoren. Krychowiak en Delofeu zagen hun doelpogingen afgeblokt worden.

Zo bleef de score dezelfde als bij aanvang van de partij, een resultaat waar vooral Sevilla zich voor het hoofd  kan stoten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties